Από πότε οι δολοφόνοι είναι επαναστάτες;

Σχολιάζει ο Στοχαστής  >>>   


Γιορτές που είναι έριξα μια ματιά στο e-shop γνωστού βιβλιοπωλείου και «έπεσα» πάνω στο νέο βιβλίο του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα. Χριστούγεννα και μάλλον θέλησε να επωφεληθεί την αγορά του βιβλίου, εκδίδοντας το νέο του βιβλίο με τον τίτλο «Η Γεωπολιτική της 17Ν».

Προσπερνώ το γεγονός, ότι δεν ήξερα ότι οι δολοφόνοι ενδεκάκις ισόβια, έχουν  «Γεωπολιτική», διαβάζω «σοβαρή» βιβλιοκριτική του βιβλίου σε γνωστή εφημερίδα της αριστεράς που ελέγχεται από τους συντάκτες της,  χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον δολοφόνο επαναστάτη. 

Συγκεκριμένα ο συντάκτης αναφέρει: «Ο Δ. Κουφοντίνας είναι ένας επαναστάτης και ποτέ δεν θα επέλεγε να εξάγει από μια τέτοια τοποθέτηση του ζητήματος τα συμπεράσματα που βγάζει η ρεαλιστική σχολή της γεωπολιτικής», ενώ σε άλλο σημείο της βιβλιοπαρουσίασης σημειώνεται «Ο Δ. Κουφοντίνας έχει δίκιο επικρίνοντας τη στάση μιας αριστεράς που κατάφερε να αναφέρεται σε ζητήματα καθαρά γεωπολιτικά όπως το Κυπριακό, χωρίς να αναφέρεται στο ρόλο της Αγγλίας. Ή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, χωρίς να μιλάει για τις ΗΠΑ» (σ. 18)».

Η απόπειρα του πολυισοβίτη να παρουσιάσει ξαναζεσταμένη σούπα με συνθήματα και τσιτάτα της περιόδου του 80, θα ήταν τουλάχιστον γελοία, αν δεν υπήρχαν άνθρωποι που θα έπαιρνα στα σοβαρά τα λεγόμενα ενός δολοφόνου που δεν δίσταζε να δολοφονεί εν ψυχρώ συμπολίτες μας στο όνομα μιας δήθεν «επανάστασης».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια πρόταση ...

A.Enria (ESM ): Οι ελληνικές τράπεζες πρέπει να μειώσουν τα NPEs - Προτείνει πανευρωπαϊκή Bad Bank

Σημίτης και Πισσαρίδης